Dj Frank

Deze in Brabant geboren en getogen DJ, heeft in de loop der jaren al heel wat gedaan, zo draait hij de plaatjes en doet hij gek .
Hij heeft reeds met vele grote namen op het podium gestaan en is een graag geziene gast op menig feest waar hij de muziek verzorgt.
Hoewel hij een echte all round dj is ,heeft hij wel een voorkeur, terug in de tijd met de 70 en 80er jaren , helemaal thuis in die tijd is deze 40 jaar jonge dj dan ook .
Zodra er ergens een feest is waar hij is ,is de ambiance ongekend en hij zal dan ook met alle gekke streken die hij kent alles doen om uw feest te laten slagen en onvergetelijk doen maken.

Maar dat is nog niet alles, deze doldwaze DJ zingt ook nog eens de sterren van de hemel( ze vallen letterlijk uit de hemel) en ook op ander muziek gebied is hij erg thuis, de Nederlandse liederen zingt hij gewoon mee, en als er feest genoemd word dan zingt hij alles bij elkaar.
Frank was ook één van de DJ's op de afterparty van de Saturday Night Fever Musical van Joop van de Ende.

Samen met Dj Willem is Dj Frank ook met het Crazydjteam op pad, als 2 volleerde gekken staan ze samen op het podium om het publiek te laten genieten van hun kunsten .

Kortom Dj Frank een DJ om van te houden die er alles aan zal doen om uw feest een feest zonder weerga te laten zijn.
DJ Frank, specialist in feesie bouwen!
Copyright WS Soundexpresse 2012. Alle rechten voorbehouden.